Shetlanninponi Ali on kiltti ja rauhallinen. Se pitää kovasti harjaamisesta, silittelystä ja hevoskaveri Nellin kanssa seurustelusta. Ali on yksi Hiidenniemi farmin suosikkieläimistä ja se vie pienimmät kävijät rauhalliselle talutusratsastukselle farmilla. Alia voi myös hoitaa ennen talutusratsastusta ja yhdessä farmin henkilökunnan kanssa Ali satuloidaan ja suitsitaan. Tutustu talutusratsastus aktiviteettiin ja varaa aika perheen pienimmille Alin hoitoon. Mitä mietteitä Alilla itsellään on farmilla asumisesta?


”No voehan hörähdys! Täällä meidän kotifarmilla on ollut aikamoinen kuhina, kun kotieläinpihaa on laitettu kuntoon kesän 2020 avajaisia varten. Minä, Ali-poni, olen saanut tärkeän tehtävän kotieläinpihan avajaisiin: saan kuulkaas opettaa pieniä lapsia ratsastamaan, joo-o! Talutusratsastus on hirmu tärkeä juttu ja minä olen hyvä siinä tai siis sen opettamisessa. Kyllä on hyvä mieli, kun saa osallistua kotieläinpihan töihin ihmisten ja muiden eläinten kanssa. Tulethan avajaisiimme 13.6.2020 lauantaina. Minä ja kaikki eläinkaverini odotellaan sinua, samoin kuin meidän ihanat ihmiset! Ja nyt vielä Alin superhyper vinkki: onko teillä perheessä pieniä ihmisiä? Minua pääsee hoitamaan, harjailemaan, satuloimaan ja suitsimaan. Tällaisen poninhoito ja talutusratsastus aktiviteetin voit varata joko soittamalla 045 8855 520 tai suoraan yhteistyökumppanimme verkkokaupasta https://www.rockandlake.com/fi/varaa/aktiivilomat/56765