Hiidenkivi

Varaa huvila meidän verkkokaupasta, sähköpostitse tai soittamalla:


henna.hiidenniemi@gmail.com +358 45 885 5520

Minimi vuokra-aika on 2vrk.

Hiidenkivi

Hiidenkivi on erinomainen valinta luonnosta, leppoisasta mökkeilystä ja rauhallisuudesta nauttiville sekä kalastusta, marjastusta tai sienestystä harrastaville. Hiidenkivi on varusteltu hyvin ja se tarjoaa erinomaiset puitteet mökkilomalle. Sijainti kalaisan Härkäjärven itärannalla, keskellä Etelä-Savon kaunista luontoa, on lomailua parhaimmillaan. Hiidenkivi on kooltaan 109m2 ja siinä majoittuu vähintään 8 henkeä.

Vuokraa

Luonto ja metsä huvilan ympärillä tarjoavat hyvät mahdollisuudet marjastukseen, sienestykseen tai lenkkeilyyn. Kalaisa Härkäjärvi on kalastusta ja mato-ongintaa harrastaville mökkeilijöille saalisrikas järvi. Kalasaaliiksi nousee haukia, ahvenia, lahnoja, kuhaa, särkiä sekä siikoja ja muikkuja. Mökkeillyn ohessa aktiviteetteja kesällä on mm. golfaus PuulaGolfissa tai lavatanssit Syväjärven tanssilavalle. Talvella voit suunnata laskettelemaan Häkärinteille, vain puolen tunnin ajomatkan päähän. 

Yläkerrassa on makuuhuone parivuoteella sekä aula, jossa on levitettävä vuodesohva kahdelle ja parveke.

Huvilan pihalla on autokatos, nuotiopaikka.
Hiidenkivi ja Kivitasku ovat pohjiltaan samanlaisia huviloita ja ne ovat varustettu samantasoisesti. Huvilat sijaitsevat vain 250 metrin päässä toisistaan ja sopivat mainiosti esimerkiksi muutaman perheen tai isomman seurueen yhteislomailuun.
Lemmikkieläimet ovat myös tervetulleita huviloihimme.
Hinnat alkaen: 890 euroa/viikko ja 393 euroa/viikonloppu. Loppusiivous: 100 euroa. Lakana+pyyhe-setti 18 euroa per henkilö. Lemmikit 50 euroa/ viipymä.

Kesäaikana minimiviipymä on 4 vuorokautta. Tulopäivä voi olla mikä viikonpäivä tahansa. Yli viikon kestävästä jaksosta, ole ystävällinen ja pyydä tarjous henna.hiidenniemi@gmail.com

Huvilan kahteen veneeseen on saatavissa lisämaksusta perämoottoreita. Bensamoottorit ovat 4-tahtisia. Tiedustele myös sähköperämoottoreita. Suosittelemme varaamaan haluamanne moottorit huvilan varauksen yhteydessä, jos haluatte varmistaa moottorin saatavuuden. Myös oman veneen voi tuoda halutessaan loman ajaksi. 

Open chat
Hei, Kiitos että otitte yhteyttä. Miten voin auttaa?
Hi, thank you for contact. How can we help you?