kivitasku

Varaa huvila meidän verkkokaupasta, sähköpostitse tai soittamalla:

henna.hiidenniemi@gmail.com +358 45 885 5520

Minimi vuokra-aika on 2vrk.

Kivitasku

Puhdasvetisen Härkäjärven rannalla, kauniissa maisemissa sijaitsevassa Kivitasku-huvilassa voit nauttia mökkeilystä ympäri vuoden. Varaa Kivitasku perhelomalle, syksyiselle kalastusretkelle tai majoittumiseen, kun tutustut Etelä-Savoon ja sen ympäristöön tai haluat vain nauttia luonnonrauhasta mökkeillen. Huvila on kooltaan 109m2 ja siinä majoittuu vähintään 8 henkeä.

Vuokraa

Kivitasku on hyvin varusteltu huvila ja siinä on tilaa vähintään 8 henkilölle. Huvilassa on 2 makuuhuonetta, levitettävä vuode kahdelle yläkerran aulassa sekä vuodesohva olohuoneessa. Makuuhuoneessa olevat parivuoteet voidaan eriyttää yksittäisiksi sängyiksi. Huvilan alakerrassa on keittiö, puulämmitteinen sauna, wc ja pesuhuone. Parveke ja katettu terassi ovat tilavia. Oma ranta on vain 20 metrin päässä huvilasta ja saunomisen jälkeen pulahdus Härkäjärveen virkistää ja on vain muutaman askeleen päässä mökistä. Huvilalla on puulämmitteinen kylpytynnyri johon mahtuu 6-8 henkilöä. Hinta 150 euroa / 2 vrk.

Ranta sopii mainiosti myös lapsille. Se on hiekkapohjainen ja lapsiystävällinen. Pihalla on nuotiopaikka, jossa voi paistaa makkaraa tai loimuttaa kalaa. Härkäjärvi on kalaisa järvi ja saaliina järvestä saa haukia, ahvenia, lahnoja, kuhaa, särkiä, siikoja ja muikkuja.
Vuokratessasi Kivitaskun, on käytössäsi kaksi venettä, katiska ja ongintavälineitä.

Huvilaa ympäröivät alueet ja luonto tarjoavat myös erinomaiset vaellus-, marjastus- ja sienestysmahdollisuudet. Talvella aktiviteetteja löytyy myös pienen ajomatkan päästä, esimerkiksi Häkärinteiltä.

Kivitasku ja toinen huvilamme, Hiidenkivi, ovat pohjiltaan samanlaisia ja ne on varustettu samantasoisesti. Etäisyys huviloiden välillä on vain 250 metriä ja ne sopivat mainiosti esimerkiksi muutaman perheen tai ison ystäväporukan yhteislomailuun.
Lemmikkieläimet ovat myös tervetulleita huviloihimme.

Vuokrahinnat alkaen: 890 euroa/viikko ja 393 euroa/viikonloppu. Loppusiivous: 100 euroa. Lakana+pyyhe-setti 18 euroa per henkilö. Lemmikit 50 euroa/ viipymä. Kesäaikana minimiviipymä on 4 vuorokautta. Tulopäivä voi olla mikä viikonpäivä tahansa. Yli viikon kestävästä jaksosta, ole ystävällinen ja pyydä tarjous henna.hiidenniemi@gmail.com

Huvilan kahteen veneeseen on saatavissa lisämaksusta perämoottoreita. Bensamoottorit ovat 4-tahtisia. Tiedustele myös sähköperämoottoreita. Suosittelemme varaamaan haluamanne moottorit huvilan varauksen yhteydessä, jos haluatte varmistaa moottorin saatavuuden.  Myös oman veneen voi tuoda halutessaan loman ajaksi.

Open chat
Hei, Kiitos että otitte yhteyttä. Miten voin auttaa?
Hi, thank you for contact. How can we help you?