Linnut – Birds


Intialainen juoksuankka

Pystysuorassa, nopeasti viipottava ankkarotu. Rodun ominaisuus on liikkuminen juoksemalla. Ulkomuodoltaan juoksuankka on sulavalinjaisempi, ja sutjakampi, kuin tavallinen ankka. Ne ei kävele vaappuen ankkamaisesti.

Indian running ducks
Quickly move duck race. They moving run. 


Viiriäiset 
Tilalla oleilevat pienet siivekkäät ovat viiriäisiä. Viiriäiset on fasaanin sukuisia lintuja. Monissa maissa niitä metsästetään lihaksi ja munat ovat erittäin ravintorikkaita.Quails
Quails are pheasant-like birds.
In many countries, they are hunted for meat and the eggs are very nutritious.Penkingin ankka
Pekingin ankkalla on tiukka ruumiinrakenne. Erittäin leveä selkä ja rinta. Melko suuri pää, otsa hieman kupera. Lintu on suuri, tasainen ja leveä nokka oranssi.

Peking ducks
The Beijing duck has a tight body structure. Very wide back and chest. Fairly large head, slightly convex. The bird is a large, flat and broad beak orange.
Iittiläinen kanta
Iittiläisissä kukoissa esiintyy kirjavia ja täysin mustia yksilöitä. Suurinosa on pääasialliselta väritykseltään punaisia tai mustia. Kanojen värikirjo on suurempi: harmaita ja valkoisia ei esiinny. Lähes 70% kanoista on pääasiassa mustia.

Iitti’s farmchickens
The main color is red or black. The color of the chickens is larger: gray and white are not present. Almost 70% of the chickens are mainly black.
Open chat
Hei, Kiitos että otitte yhteyttä. Miten voin auttaa?
Hi, thank you for contact. How can we help you?