Neiti Nelli, hevostamma, on kaunis ja viisas. Sen lempeä katse kertoo elämänkokemuksesta ja rauhallisuudesta. Nelli on vuonna 2008 syntynyt lämminverinen ja se on asustanut Hiidenniemi farmilla vuoden 2019 tammikuusta lähtien. Nelli pitää kesällä laitumella kirmaamisesta, heinän rouskuttelusta ja poniystävänsä Alin kanssa tarinoinnista. Talvella Nellin rekiajelu on ehdottomasti koettava, kun vain sää sallii ja farmilla on lunta. Kesäkaudella Nelli vie farmin ja kotieläinpihan vieraat kärriajelulle, joka on oiva tapa tutustua farmin ympäristöön.  Voit varata kärri- ja rekiajelun yhteistyökumppanin Rock and Laken verkkokaupasta.

”Minä olen Nelli, oman arvoni tunteva mutta lempeä tammaeläin. Meillä on kyllä hirmuisen hyvä eläinjengi sekä henkilökunta, meidän omat ihmiset, täällä farmilla. Alin kanssa ollaan ihan parhaita kavereita, Ali tuo suloinen pikkuponi! Alilla on tärkeä työ farmilla mutta niin on minullakin. Olen tosi ylpeä, kun saan ajeluttaa meidän vieraita kärrillä ja talvisin reellä. Kuulkaa kun monet ulkomaankin ihmiset, turistit joita meillä käy, eivät ole ehkä koskaan nähneet aikaisemmin lunta saatikka istuneet reen kyydissä, on siinä elämystä kerrakseen talven aikaan! Jaa että mistäkö minä tykkään: noo, laitumella kirmailuista, Alin kanssa höpöttelystä ja meillä vierailevista ihmisistä, tietenkin! Tulethan avajaisiimme 13.6.2020 lauantaina. Minä ja kaikki eläinkaverini odotellaan sinua, samoin kuin meidän ihanat ihmiset! Niin ja sellainen vinkki vielä: kun saadaan talvisemmat olosuhteet ja lunta maahan, varaapas rekiajelu. Varauksen voit tehdä suoraan kotisivulta joko soittamalla 045 8855 520 tai pyytämällä tarjouksen työporukalle tai omalle seurueellesi.”